تقلای امیرعبداللهیان در مصاحبه چالشی با کریستین امانپور؛ وزیر خارجه همه را انکار کرد
وزیر خارجه جمهوری اسلامی در یک گفتوگوی چالشی با کریستین امانپور، مجری سرشناس شبکه خبری «سی ان ان»، تجاوز به زنان بازداشتشده را رد کرد و مدعی شد که «زنان در ایران همه آزادیهای لازم را دارند.»
در جریان بازداشت گسترده معترضان در ماههای گذشته، گزارشهای متعددی از تجاوز و تعرض به زنان از سوی مأموران حکومتی در زندانها منتشر شده است. در همین رابطه شبکه خبری «سی ان ان» نیز اوایل ماه آذر یک گزارش تحقیقی پخش کرد.
حمله به دختران؛ وعده پیگیری از طرف دادستان، ادعای «هراسافکنی» از طرف وزیر کشور
در ادامه واکنش دیرهنگام مقامات جمهوری اسلامی به مسمومیت رو به افزایش دانشآموزان دختر، دادستان تهران وعده رسیدگی داد. این واکنش یک روز پس از آن است که وزیر کشور این حوادث را «هراسافکنی خارجیها» نامید.
پس از گذشت سه ماه از آغاز این مسمویتهای سریالی در چند شهر ایران و با وجود این که برخی نمایندگان مجلس این اقدام را «عمدی» و «امنیتی» خواندهاند، مقامات دولت، نیروی انتظامی و قوه قضائیه یا در این باره سکوت کرده یا مدعی شدهاند که هنوز «سرنخی» در این باره پیدا نشده است.
واکنش گسترده به مسمومیت دختران دانشآموز؛ آخوندی: جنگ بیولوژیک علیه کودکان
همزمان با ادامه بروز مسمومیت سریالی در دانشآموزان دختر در چندین شهر ایران، شمار زیادی از کاربران شبکههای اجتماعی، از جمله چهرههای سیاسی و مدنی، این اقدام را حمله «شیمیایی» و «بیولوژیک» خواندند.
مسمومیت سریالی دانشآموزان دختر از نهم آذر در قم آغاز شد و تاکنون صدها دانشآموز در دهها مدرسه در شهرهای قم، بروجرد، تهران، اردبیل، شاهینشهر و کرمانشاه در پی این مسمومیت راهی بیمارستان شدهاند.
درخواست هیئت حقیقتیاب سازمان ملل برای دریافت اطلاعات درباره سرکوب اعتراضات در ایران
«هیئت حقیقتیاب مستقل بینالمللی سازمان ملل در مورد جمهوری اسلامی ایران» که از طرف شورای حقوق بشر این نهاد درباره اعتراضات سراسری در ایران تحقیق میکند در بیانیهای خواستار دریافت اسناد، شواهد و مدارک در اینباره شد.
این هیئت در بیانیه خود خواستار «شناسایی هویت افراد مسئول، از جمله نیروهای امنیتی، نهادهای قضایی، مؤسسات و افرادی که در جایگاههای گوناگونی موارد اتهامی نقض حقوق بشر را مرتکب شده یا ممکن ساختهاند» شده است.
پرسشهای یک مادر داغدار از مقامهای جمهوری اسلامی
کاملیا سجادیان، مادر محمدحسن ترکمان که در جریان اعتراضات کشته شد، در پستی اینستاگرامی، چند سؤال از مقامهای جمهوری اسلامی پرسیده است.
وی نوشته: «چرا برای کشتهشدن فرزندان ما تمام دوربینهای آن مناطق مشکلدار میشوند، ولی برای کشتن بسیجی آن دوربینها سالم هستند؟»
وی اضافه کرده: «چرا خانوادههای داغدار را تحت فشارهای امنیتی میگذارید؟ چرا تا دختر هشت ساله من را ممنوعالخروج کردید؟ اگر کار شما نبوده از چی میترسید که تمام ما خانوادههای داغدار را ممنوعالخروج کردید؟»
وی درباره موضوعات دیگری چون «خریدن» پزشکی قانونیها از سوی مقامهای جمهوری اسلامی، ممانعت از برگزاری مراسم عزاداری از سوی خانوادهها، انکار کشتهشدن معترضان از سوی مأموران و غیره نیز سؤال کرده است.
شرایط روانی کودکان در مدرسه دخترانه زرازوند تهران پس از مسمومیت
بازداشت چند عضو خانواده میلاد سعیدیانجو در ایذه
هشدار یونیسف درباره پیامدهای مسمومیت سریالی دانشآموزان دختر
دفتر یونیسف در ایران در واکنش به مسمومیت سریالی دانشآموزان دختر در ایران، درباره پیامدهای این حوادث بر نرخ تحصیل دانشآموزان بهویژه دختران هشدار داد.
پس از گذشت سه ماه از حملات زنجیرهای و گسترده با گاز به مدارس دخترانه، مقامات جمهوری اسلامی مدعی شدهاند که پیگیریهای آنها درباره عوامل و انگیزههای این حملات به نتیجه نرسیده است.
در ماههای گذشته برخی کارشناسان عاملان این اقدامات را تندروهای مذهبیِ مخالف تحصیل دختران اعلام و شماری از کاربران شبکههای اجتماعی نیز ازجمله اهداف این اقدامات را انتقام از زنان و دختران در پی اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» عنوان کردند.
واکنش گسترده به مسمومیت دختران دانشآموز؛ آخوندی: جنگ بیولوژیک علیه کودکان
همزمان با ادامه بروز مسمومیت سریالی در دانشآموزان دختر در چندین شهر ایران، شمار زیادی از کاربران شبکههای اجتماعی، اعم از چهرههای سیاسی و مدنی، این اقدام را حمله «شیمیایی» و «بیولوژیک» خواندند.
مسمومیت سریالی دانشآموزان دختر از نهم آذر در قم آغاز شد و تاکنون صدها دانشآموز در دهها مدرسه در شهرهای قم، بروجرد، تهران، اردبیل، شاهینشهر و کرمانشاه در پی این مسمومیت راهی بیمارستان شدهاند.
شعار «مرگ بر حکومت بچهکش» در تهرانپارس